2013. szeptember 11., szerda

Bemutatkozás

                                                              Sziasztok! :)

My life is beatiful and my friends are the best. Ismerős? Ha nem, nem baj. Én vagyok az írója. És remélem, hogy nem haragudtok rám, ha még egy blogot nyitok. Már van három is. Az egyiket a BFF-emmel írom ( vámpíros) a másikat egyedül, és ezt. Nos, remélem hogy tetszeni fog ez a blog is. Louis-ról ( Louis Tomlinson a gyengébbek kedvéért :) ) és Helen Roberts-ről fog szólni. Kiskoruktól kezdve együtt voltak, mindent együtt csináltak, de Louis-nak el kellett költöznie. Nagyon nehezen éltek egymás nélkül, de legalább telefonon, vagy twitteren tudtak beszélgetni. Egy napon végül, Helen és Louis szülei megbeszélték, hogy össze hoznak egy találkozót. De erről a két fiatal nem tudott. Amikor meglátták egymást mindkettőjük arcán végig folyt egy könnycsepp. Ők a világon a legjobb barátok. Szóval, hát innentől kezdődnek az izgi részek és még sok más. Ha szeretnéd olvasni kérlek szépen iratkozz fel! És ha meghozom a részeket komizz, hogy tudjam kell-e rajta javítanom vagy sem. Thank you! 

Szereplők, Főszereplők:


Helen Roberts

Louis Tomlinson


A mellékszereplőket azért nem tettem ki, mert nincsenek. De tényleg! :) Az én technikám az, hogy nincsen előre megrendezve a blog, és ezért váratlanul fogok szereplőket tenni a blogba. Megértéseteket köszönöm! :) És még valami. Vagyis még van mondani valóm. A fejlécem még ugyan nincsen, de nagyon remélem hogy hamarosan lesz. Fejléc nélkül mit érek ééééén? :D És végezetül. Itt van a vámpíros blogunk linkje:
http://evilornicevampire-onedirection.blogspot.hu/ Igaz hogy itt sincs még kész a fejlécünk pedig már rendeltünk, de a kedves kedélyek nem nem akarják meggyártani. Hurrá. Köszönöm hogy itt jártatok! Pusssssssszaaaa Mazsi

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése